Agenda

Wijnproeverij Venchiarezza – zondag 6 mei in Amsterdam

Venciarezza biologische wijnen uit Friuli

Sinds 2016 importeer ik de wijnen en de olijfolie van Venchiarezzauit Cividale (Friuli). Ik ontdekte de wijnen van wijnmaker Luca Caporale tijdens een culinaire reis in Friuli en was direct verkocht. De wijnen van Venchiarezza zijn loepzuiver en gemaakt van zowel lokale als internationale druiven. Alle wijnen zijn  gecertificeerd biologisch en dat proef je.

Op zondag  6 mei zet ik alles open en kun je alle smaken proeven.  Voor wit kun je rekenen op de lokale druiven Ribolla Gialla, Pinot Grigio en de trots van de streek de Friulano. Ook kun je de wijnen van de internationale druiven Sauvignon en Chardonnay proeven. Ook liefhebbers van rood komen aan hun trekken met de Merlot, Cabernet Franc, Refosco (de rode druif van Fruili)  en de  zeer bijzondere  Schioppettino (de lieveling van wijnmaker Luca).

Ik ontvang je graag met een een heerlijk glas van de Pas Dosé, de verfijnde mousserende wijn van Venchiarezzza. Er zijn hapjes en natuurlijk staat de Extra Vergine olijfolie open om te proeven. Met een beetje gelukt is de Blush & Gris rosé wijn op tijd binnen (gemaakt van Pinot Grigio).

  • Wanneer?  zondag 6 mei  2018
  • Aanvang? 14.30 uur ontvangst, einde 18.30 uur (open inloop)
  • Waar? Studio Eetwijn – J.M. Kemperstraat 75 te Amsterdam
  • Kosten?  € 12,50

Aanmelden: via martijn@eetwijn.com

Contact

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op met Eetwijn

Eetwijn
Joan Melchior Kemperstraat 75H
1051TL Amsterdam
E-mail
Mobiel
06.44.66.25.20