Wijnproeverijen

Een wijnproeverij is leuk en leerzaam voor ieder gezelschap: van liefhebbers tot kenners, samen met collega’s, een vriendenclub, als vrijgezellenfeest of familie-uitje. Eetwijn zorgt voor een proeverij die is afgestemd op de samenstelling van de groep, en altijd gezellig, origineel en professioneel. Het thema van de wijnproeverij bepalen we in overleg. Een rondjes door Italië? Verrassende wijnen uit onbekende wijnregio’s? Verrassend Portugal of misschien wel een Duits Oostenrijks onderonsje? Je bent welkom in mijn studio om te proeven, te leren en te genieten van mooie wijnen.

Vinoloog aan de Wijnacademie sinds 2009

Een wijnproeverij is niet compleet zonder een begeleidend hapje. Iedere Eetwijn-proeverij is standaard voorzien van  vers brood, top olijfolie en heerlijke hapjes. Afhankelijk van je wensen bepalen de hoeveelheid en de exacte invulling. Succes verzekerd en de wijnen worden er alleen maar mooier en lekkerder door!

Het is ook mogelijk om een wijnproeverij op locatie te organiseren. Op werk, aan huis, of elders?  Ik kom graag naar je toe en zorg voor alle benodigdheden: glazen, spuugbakken, karaffen, pennen, servetten, proefformulieren en een overzicht van de geproefde wijnen.

TIP: houd een proeverij in de vorm van een Eetwijn-wijnquiz. Een aantal inhoudelijke en minder inhoudelijke vragen met verschillende invalshoeken over de wijnen verhoogt de sfeer en de competitie onder de deelnemers.

 

 

Contact

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op met Eetwijn

Eetwijn
Joan Melchior Kemperstraat 75H
1051TL Amsterdam
E-mail
Mobiel
06.44.66.25.20