Kookworkshops

Eetwijn heeft ruime ervaring in het geven van culinaire kookworkshops. Kom koken met collega’s, familie of vrienden in mijn studio. Tijdens een kookworkshop ontdek je onbekende ingrediënten, leer je nieuwe kooktechnieken en geniet je van een lekker eten en drinken. Het menu bepalen we in overleg en hoeft niet perse vastomlijnd te zijn. Er is ruimte tot improvisatie en ik ga altijd uit van verse producten van hoge kwaliteit.

Kookworkshops zijn heel geschikt als intiem vrijgezellenfeest, spetterend bedrijfsuitje of een bijzondere avond met familie of vrienden . Ik ben verliefd op Italië, van Friuli tot Sicilië. Wil je pasta leren maken? Of de geheimen van de klassieke Italiaanse desserts? In een Italiaanse kookworkshop  rol je je eigen saltimbocca of vouw je verse ravioli als een ware mama!  Of kies voor klassiek Frans: leer hoe je een vis fileert en het begeleidt met een mooie beurre Blanc.

Kookworkshop online in tijd van Corona – TEAMS

Met de komst van corona is het niet mogelijk om samen te komen voor een kookworkshop. Wil je toch iets organiseren? Koken in tijd van corona online!  Met behulp van TEAMS koken we gezamenlijk een mooi menu, iedereen vanuit zijn of haar eigen keuken en door mij begeleid vanuit studio Eetwijn.  Ik kook online mee en je kunt mij vragen stellen. Gezellig, lekker, leerzaam en corona-proof! Wil je meer weten, stuur een bericht via het contactformulier.

  • Werken met mooie producten staat op 1!
Prev Prev

Contact

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op met Eetwijn

Eetwijn
Joan Melchior Kemperstraat 75H
1051TL Amsterdam
E-mail
Mobiel
06.44.66.25.20