Thuiswerkpakketten, Zoom-pakketten, Kerstpakketten en Vrmibo-pakketten

Om de nieuwe vormen van elkaar ontmoeten wat leuker te maken stel ik met aandacht en liefde borrelpakketten, thuiswerkpakketten, zoomsessiepakketten en vrmibo-pakketten samen. Maar ook voor de feestdagen natuurlijk.  In overleg kunnen we de pakketten vormgeven en vullen met mooie food en non food producten. De pakketten kunnen worden verstuurd, bij de studio worden afgehaald of  worden bezorgd.  Het uitgangspunt is altijd een maatwerk invulling met veel aandacht voor kwaliteit en detail. Wil je meer weten en overleggen wat er mogelijk is? Stuur mij een berichtje via het onderstaande contactformulier.

Luxe Kerstgeschenk / relatiegeschenk – Eetwijn x Stadsplank – 2021

Op zoek naar een smakelijk en exclusief cadeau? Als kerstpakket of relatiegeschenk? Voor de feestdagen heb ik de handen ineen geslagen met Tom van Stadsplank / Hout van je Stad. Het resultaat is een luxe kook- en eetpakket met de allerbeste Italiaanse en Mediterrane producten. De producten zijn met liefde en aandacht gemaakt en verpakt door vakmensen. Dat zie je en dat proef je. Prodotti Artigianali dus. We hebben de volgende producten voor je geselecteerd: 

 • Stadsplank met steel en afmetingen 18x60cm Prachtige duurzame stadsplank voor de borrel of om op te snijden. Gemaakt van esdoornhout uit het Amster
  Eetwijn x Stadsplank – Exclusief pakket

  damse Bos, groeiperiode: 1984-2019

 • Melotti Vialone Nano Risotto rijst 1 kg. ~ Bekend van Koken in tijd van Corona en rechtstreeks geïmporteerd uit Veneto door Eetwijn
 • Gentile Spaghetti di Gragnano 500 gr. ~ De allermooiste pasta gedraaid met bronzen persen uit de pastahoofdstad van Italië Gragnano
 • Diforti  Aragostine koekjes~ Super krokante koekjes van Sicilië gevuld met pistache. Vernoemd naar ‘de staart van de kreeft’.
 • Taggiasche Olijven ~ De typische kleine olijfjes uit de kustregio Ligurië. Heerlijk om zo te eten en misschien nog wel beter om te gebruiken in bijvoorbeeld pastasauzen.
 • Frantoio Oneglia kappertjes ~ Je hebt kappertjes en je hebt kappertjes. Dit zijn de echte ‘Capparis spinosa’. Ingelegd in zeezout, even spoelen en geweldig als smaakmaker in sauzen en op pizza’s.
 • Esporao Olijfolie Extra Virgin’ 500ml ~ Naast fantastische wijnmakers weten de mensen van Esporao in de Portugese Alentejo ook hoe zo olijfolie moeten maken. Topkwaliteit van eerste persing en een traktatie voor elk gerecht
 • Jus de Cepes eekhoorntjesbrood jus Wij noemen het eekhoorntjesbrood, de Italianen Funghi Porcini en de Fransen Cepes. Het sap van deze paddenstoelen is de perfecte basis voor smaakvolle sauzen en voor het garen van risotto.
 • Op basis van de producten hebben we twee authentieke recepturen geschreven en toegevoegd aan het pakket.

We hebben van dit unieke pakket 75 exemplaren beschikbaar. De pakketten zijn leverbaar vanaf 3 december. We kunnen de pakketten ook versturen in een prachtige speciaal ontworpen cadeauverpakking (zie foto).

Prijs per pakket € 119,00 (exl. verzendkosten)

Bestellen kan via Eetwijn of Stadsplank.

Contact

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op met Eetwijn

Eetwijn
Joan Melchior Kemperstraat 75H
1051TL Amsterdam
E-mail
Mobiel
06.44.66.25.20