Koken in tijd van Corona – de start

Een lege agenda – Corona slaat toe – Wat nu? Koken in tijd van corona #kitvc

En dan is mijn agenda opeens volledig leeg. De studio is dicht.  De voorbije dagen waren verwarrend en confronterend. De komst van het Corona virus vergt veel van iedereen en voelt in eerste instantie vooral als een enorme bedreiging. Hoe blijf ik en mijn gezin gezond?  Hoe blijf ik aan het werk en hoe houd ik mijn bedrijf staande?  Vanuit de overheden worden we goed geïnformeerd hoe we het virus te lijf kunnen gaan en hoe we ons het beste kunnen gedragen. Het is aan ons om ons daaraan te houden en dit gezamenlijk aan te gaan. Social Distancing heeft alle prioriteit!

Corona slaat toe . Agenda leeg . En nu?

Maar dan Eetwijn? Hoe nu verder? Eetwijn bestaat nu 15 jaar, een periode van ups en downs en vooral van groeien, ontwikkelen, anticiperen en creëren. Veel van de beslissingen die ik heb genomen zijn gebaseerd op gevoel en intuïtie. Dat gevoel zegt nu blijven bewegen, niet in paniek raken en vertrouwen houden. Het vertrouwen is er, de eerste schrik is een beetje gezakt en dus tijd om in beweging te komen.  Bewegen is noodzakelijk anders word je stijf. Met bewegen komen nieuwe ideeën. Doe je mee?

Dit is wat ik ga doen. Voor zo lang als de Corona beperkingen aanhouden stuur ik iedere donderdag deze nieuwsbrief met daarin:  een receptuur van een door het seizoen geïnspireerd veelal vegetarisch gerecht. De regionale keuken van Italië staat centraal! Speciaal voor het weekend om lekker zelf klaar te maken. Eetwijn zou Eetwijn niet zijn als ik er geen goede wijnsuggestie bij zou geven. Wil je de ingrediënten en /of de wijnen bestellen? Stuur mij dan een mail of antwoord op dit bericht. 

  • Ophaaltijden: vrijdag 16:30 – 18:30 uur | zaterdag 10:30 – 12:30 uur bij Studio Eetwijn – J.M. Kemperstraat 75H -Amsterdam
  • Prijzen pakket: 1 persoon € 7,50 | 2 personen € 12,50 | 3 personen € 16,50 | 4 personen € 19,50.
  • Ingrediënten bijgerecht: (extra te bestellen) 2 personen € 5,00 | 4 personen € 10,00
  • Weekspecial: Invulling en prijs verschilt per week
  • Passende wijnen: wekelijks wisselende wijnen bij het gerecht, prijzen tussen de € 10,00 en € 15,00 per fles,

 

Aan de slag dus, ovens aan, messen geslepen, schort voor en de vlam erin! Lekker, voedzaam, gezond en afwisselend eten is van essentieel belang, zeker in deze moeilijke tijden.

Contact

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op met Eetwijn

Eetwijn
Joan Melchior Kemperstraat 75H
1051TL Amsterdam
E-mail
Mobiel
06.44.66.25.20